Przyjaciółka przyjaciółki - coś będzie z tego?
Moderator: modTeam
Przyjaciółka przyjaciółki - coś będzie z tego?
Chciałem zapytać dziewczyny, czy dla was problemem jest umówić się z kolegą/przyjacielem waszej przyjaciółki. Znacie go tylko "na cześć" lub z widzenia. Czy czujecie się przez to mniej wyjątkowe że wczesniej kolega interesował się (czytaj - "startował do niej") waszą przyjaciółką i dlatego się nie umówicie?a moze to nie ma znaczenia z kim?
- ksiezycowka
- Weteran

- Pasjonat

Ale jak zapytasz, i on ją zostawił to i tak będzie miała o nim zła opinię...
A ja sądze, ze to troche dziwne by było. Gdyby to była koleżanka na zasadzie: częśc co u Ciebie?' To looz, ale jak przyajciółóka to juz gorzej. Bo ja osobiście uważam, ze przyjaźń jest ważna, a ona mogłaby mieć pretensje... nie wiem. Spróbuj. Nic nie tracisz. Sorry za błedy
A ja sądze, ze to troche dziwne by było. Gdyby to była koleżanka na zasadzie: częśc co u Ciebie?' To looz, ale jak przyajciółóka to juz gorzej. Bo ja osobiście uważam, ze przyjaźń jest ważna, a ona mogłaby mieć pretensje... nie wiem. Spróbuj. Nic nie tracisz. Sorry za błedy
Eeee nielapie ... tak staram sie to odwrocic troche ... na zasadzie oporow z umowieniem sie z przyjaciolka kumpla ... I jakos niemoge znalesc zadnych przeciwskazan ... jesli byli tylko przyjaciolmi ... Jesli byli para, tu moze pojawic sie problemikow troche ale wszystko zalezy od niego i od niej.
Ale jesli cos cie w nim pociaga pogadaj o tym z przyjaciolka ... Czy niebedzie miala nic przeciwko itp itd. Jesli nie to niema na co czekac![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ale jesli cos cie w nim pociaga pogadaj o tym z przyjaciolka ... Czy niebedzie miala nic przeciwko itp itd. Jesli nie to niema na co czekac
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Eisenritter
- Uzależniony