Przyjaciółka przyjaciółki - coś będzie z tego?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

joep
Bywalec
Bywalec
Przyjaciółka przyjaciółki - coś będzie z tego?

Postautor: joep » 08 mar 2006, 12:42

Chciałem zapytać dziewczyny, czy dla was problemem jest umówić się z kolegą/przyjacielem waszej przyjaciółki. Znacie go tylko "na cześć" lub z widzenia. Czy czujecie się przez to mniej wyjątkowe że wczesniej kolega interesował się (czytaj - "startował do niej") waszą przyjaciółką i dlatego się nie umówicie?a moze to nie ma znaczenia z kim?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 mar 2006, 12:49

Nie ma to znaczenia.
Jest za to plus. Zanim mi mózg wyleci z jego powodu moge sie spytac kolezanki jaki on jest. Bo jak jakis cham i wsiok to co ja sie bede brac?
Awatar użytkownika
..::WdOwA::..
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: ..::WdOwA::.. » 08 mar 2006, 17:16

Ale jak zapytasz, i on ją zostawił to i tak będzie miała o nim zła opinię...:D
A ja sądze, ze to troche dziwne by było. Gdyby to była koleżanka na zasadzie: częśc co u Ciebie?' To looz, ale jak przyajciółóka to juz gorzej. Bo ja osobiście uważam, ze przyjaźń jest ważna, a ona mogłaby mieć pretensje... nie wiem. Spróbuj. Nic nie tracisz. Sorry za błedy
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 08 mar 2006, 17:41

Eeee nielapie ... tak staram sie to odwrocic troche ... na zasadzie oporow z umowieniem sie z przyjaciolka kumpla ... I jakos niemoge znalesc zadnych przeciwskazan ... jesli byli tylko przyjaciolmi ... Jesli byli para, tu moze pojawic sie problemikow troche ale wszystko zalezy od niego i od niej.

Ale jesli cos cie w nim pociaga pogadaj o tym z przyjaciolka ... Czy niebedzie miala nic przeciwko itp itd. Jesli nie to niema na co czekac :]
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 13 mar 2006, 14:00

Cóż, sytuacja jest w miarę normalna. Opinią rzeczonej przyjaciółki bym się jednak zbytnio nie sugerował, bo może być stronnicza.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”