związek na odległość

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

madzix
Początkujący
Początkujący
związek na odległość

Postautor: madzix » 02 lut 2006, 00:05

Witam wszystkich.Nie wiem czy o to tutaj chodzi, bo pierwszy raz piszę coś na tym forum, ale wydaje mi się, że gdyby nawet było to bez sensu to ktos się znajdzie i pogadamy na ten temat.

Jestem od jakiegoś czasu z chłopakiem, jednak mieszkamy od siebie 500km, dośc daleko, ale nie wyobrażam sobie być z kims innym. Moim zdaniem to facet na całe życie i planuje go przytrzymać przy sobie, jak najdłużej. Z tego co wiem z jego strony jest tak samo. Jednak zawsze jest ten dylemat. Wytrzymamy to czy znajdzie sobie inną?! Z tego co wiem dla facetów ważny jest sex, ale czemu kobiety mają o tym nie mówić skoro to lubią. CZekam na jakieś opnie...
<fala>
madzix
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Re: związek na odległość

Postautor: ForsakenXL » 02 lut 2006, 00:16

madzix pisze:Wytrzymamy to czy znajdzie sobie inną?! Z tego co wiem dla facetów ważny jest sex, ale czemu kobiety mają o tym nie mówić skoro to lubią.

Czekaj czekaj, bo się pogubiłem. O co w końcu Ci chodzi?

madzix pisze: Dołączyła: 31 Sty 2006

<hahaha>
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
madzix
Początkujący
Początkujący
Postautor: madzix » 02 lut 2006, 00:20

Mam dylemat!! A jak będzie chciał mnie zostawić,dla jakiejś dziewczyny któa bedzie bliżej niego? :|
madzix
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 02 lut 2006, 00:23

madzix pisze:Z tego co wiem dla facetów ważny jest sex, ale czemu kobiety mają o tym nie mówić skoro to lubią.

A co to ma do tematu odleglosci? :>

Poza tym, wątek już nie raz był wałkowany na forum, polecam: 1, 2 i ewentualnie 3

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”