spoznialskie dziewczyny! :)

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
spoznialskie dziewczyny! :)

Postautor: Dvorak » 02 lut 2004, 17:24

no qrcze ;) siedze i czekam na kobiete... i az sie nie moge powstrzymac od opisania tej historii...:
wczoraj godzina 23:30 (gadu-gadu)
-pamietasz ze jutro masz o 16 byc u mnie ? tylko sie nie spoznij ! ;)
-no pewnie ze pamietam, bede punktualnie
dzisiaj godzina 16:00
Czekam... gadam z kumplem dalismy jej 30 min :)
godzina 16:30
no juz nie moge sie doczekac dzwonie na domowy, odbiera ONA...
-Slucham
-Dzien dobry nazywam sie ... czy zastalem moze Kamile ?
-Mareczku, ktora jest godzina ?
-16:30...
-Ojjj stracilam poczucie czasu
-ok to nie maluj sie nic tylko przylaz jak najszybciej
(droga od niej do mnie to jakies 10 min)
godzina 17:00
telefon.... odbieram....
-No czesc Marek, sluchaj ja sie troche spoznie bo jeszcze musze na poczte isc
-Troche... Spoznisz....
-no troche bo na poczcie moga byc kolejki
(poczta w zupelnie inna strone)
no i teraz godzina 17:23... zobaczymy co z tego bedzie, nadal czekam :)
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 02 lut 2004, 18:00

Jestem ciekaw czy tylko sprawdzała cie czy moze to coś więcej???

Z tojego tonu wnioskuję, że liczysz na coś poważniejszego. Pamiętj o radach z forum, przecież sam dawałes dobre w stylu:
"poczekaj powoli uświadamiaj jej zainteresowanie"

"Patients my friend patients is only thing we Have - YODA"
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 02 lut 2004, 21:00

hehehheheheheh my jestesmy ze soba juz 9 miesiecy ;)
Awatar użytkownika
Bańka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Bańka » 02 lut 2004, 21:12

To chyba jakaś choroba :wink: , znam dwie osóbki które notorycznie sie do mnie spóżniaja i zawsze mają jakiś powód, obydwie mają psy i to pies dostał rozwolnienia, to wyleciał na ulice i trzeba bylo go gonic i tysiac innych powodów. Najgorsze jest to, że jak znimi jestem sama sie spozniam to chyba jest zakazne :lol:
Chcesz przeczyć mój artykuł o poduszkach ortopedycznych? Zapraszam tutaj: http://www.sissel.com.pl/webpage/korzysci-ze-stosowania-poduszki-ortopedycznej.html.
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 02 lut 2004, 21:13

ojj przyszla o 17:36... w sumie nie powinienem, ale kocham ja i wybaczylem jej odrazu :)
SueEllen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: SueEllen » 02 lut 2004, 22:23

:lol: :lol: Uuuupss... jak bym o sobie czytała. Chyba się nie zdarzyło, bym na randkę przyszła puntualnie. :oops:
PS. Spóźnianie było celowe, zgadnijcie czemu?
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 02 lut 2004, 22:25

ojjjj spoznianie tak.. 10 min a nie 1h 36min ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 lut 2004, 14:24

Ja sie staram byc punktualnie, choc czasem mi to nie wychodzi :) A czemu spoznianie celowe? Moze by nie okazac zbytniego zainteresowania, albo bo facet zawsze sie spoznial??
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 03 lut 2004, 15:29

Ja tez staram sie byc punktualny... chyba tylko raz sie spoznilem 10 min i to dlatego ze samochod mi sie zepsul :) a w ogole.. dostalem fajny tekst od kolegi:
Jurek skarbie
Nie spalam spokojnie od kiedy zerwalam nasze zareczyny.
To byl blad, teraz zdaje sobie z tego sprawe.
Czy umialbys wybaczyc i zapomniec?
Bylam taka glupia, ze nie wiedzialam ze to Ty jestes mi przeznaczony.
Kocham Cie z calego serca
Ania
P.S.Gratulacje z okazji trafienia szostki w totku.
Awatar użytkownika
Bańka
Bywalec
Bywalec
Postautor: Bańka » 03 lut 2004, 17:35

Hmm... ja czasami mam wrazenie ze na tym forum jest jakaś nagonka na kobiety. Łatwe, spóżnialskie, lecą tylko na kase, nie wiedza czego chca, zalezy im tylko na sexie, daja za malo, albo za duzo :wink: itp itd... Brakuje mi tu troszke wiecej jechania na facetów... :wink: !!!!!!!!!!!!!!!

,,Kobiety są błędem natury z tym ich nadmiarem wilgoci, temperaturą ciała świadczą o ich cielesnym i duchowym upośledzeniu" :lol: pisał podobno św. Augustyn z Akwinu.....

hmm...
Chcesz przeczyć mój artykuł o poduszkach ortopedycznych? Zapraszam tutaj: http://www.sissel.com.pl/webpage/korzysci-ze-stosowania-poduszki-ortopedycznej.html.
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 03 lut 2004, 17:39

Ehhh ci idealni faceci ;) nie mozna na nich narzekac :) dlatego tez kobiety nie narzekaja ;) zreszta.... zadna z was nie odparla tych argumentow, a tylko je poparla ;P wiec.... o co chodzi ? :)

hmmm nie rozumiem tego cytatu ale moze nie bede nic o tym mowil bo jeszcze powiedza ze faceci to glupi sa ;P
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 03 lut 2004, 17:48

spoznianie?????? oj wy faceci nic nie rozumiecie...wszystko jest zabiegiem przemyslanym:) choc nam zalezy aby sie nie spoznic tak radykalnie tzn te 1h i 36 min:) takie 10 czy 20 min sa dopuszczalne i pasuja do calosci kobiety:)

a jesli chodiz o mnie to ja od pewnego czasu staram sie nie spozniac i nadal nie moge wyjsc z tego problemu...czasem powodem moich spoznen sa powazne powody..np Nasz Moderator Maverick wiec ludzie mi wybaczaja:)
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 03 lut 2004, 17:51

hehe czasem spoznienia sa rzeczywiscie celowe, ja jakos nie lubie sie spozniac i ogolnie raczej cale zycie mam ustawione co do minuty... i spoznienia owszem.. moge sie troszke podenerwowac ;) ale 30 min to juz jest za duzo... stanowczo

(no i to byl moj 100 post ! ;) )
Tomasz
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tomasz » 03 lut 2004, 17:58

:D skąd ja to znam?
Opracowałem na to pewną metodę i nawet się sprawdza. Moja dziewczyna spóźniała się, z regularnością szwajcarskiego zegarka, o godzinę. Wpadłem więc na pomysł. Jeśli chcę się z nią umówić na 18 to umawiamy się na 17. Jeszcze nigdy ta metoda mnie nie zawiodła, a stosuję ją już 2 lata! :)
A po za tym dziewczyna rzeczywiście bardzo często sprawdza w ten sposób faceta, nawet po paru latach bycia razem. Dla mnie w tej całej sytuacji jest jedna niezrozumiała rzecz. Wystarczy, że człowiek spóźni się 10 min a od razu wysłuchuje wielkich pretensji, kobieta tymczasem uważa, że ma prawo się spóźniać.
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 03 lut 2004, 18:04

hehe w ostatnim zdaniu sugerujesz ze kobieta nie jest czlowiekiem ;P no ale niewazne, moze sprawdzac, ale teraz wiem ze wiecej nie sprawdzi mnie jesli nawet tak tym razem bylo, moze wredny jestem ale codziennie jej przypominam o tym spoznieniu...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 03 lut 2004, 20:10

Nie wypominaj jej tego bo robisz straszny blad.

A co niby ma sprawdzic spoznianie sie?

Ps: A co do kobiet, to Bog ponoc wpierw stworzyl czlowieka, a potem z jego zebra kobieta ;)
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 03 lut 2004, 20:16

Nie wypominaj jej tego bo robisz straszny blad.

znam granice naprawde :)
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 03 lut 2004, 22:35

Spozniam sie notorycznie, wszedzie na zajecia, na randke, do kina...nie wiem skad to sie bierze. zawsze wydaje mi sie, ze "zdążę" :)
straszna wada
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 04 lut 2004, 02:29

SueEllen pisze::lol: :lol: Uuuupss... jak bym o sobie czytała. Chyba się nie zdarzyło, bym na randkę przyszła puntualnie. :oops:
PS. Spóźnianie było celowe, zgadnijcie czemu?

probuje odgadnac ale nie moge :) Czekam na odpowiedz!!
Awatar użytkownika
J-94
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: J-94 » 04 lut 2004, 09:00

JAK kocha to poczeka :lol: zresztą ja jestem punktualny a na swoją kobietę nieraz czekałem hihi ostatnio zdarzyło mi się czekać ponad dwie godziny była wredna pogoda deszcz śnieg wiatr już po prostu miałem dość byłem ruszony na maxa ale jak ją zauwarzyłem że drepcze w moją stronę humor mi się poprawił i zapomniałem że jestem mokry i jest mi zimno nawet nie wspominałem że czekałem na nią byłem szczęśliwy że jest w moich ramionach wtuleni oboje a pogoda była bardzo paskudna ale nie zważałem na nią liczyło się wtedy że jesteśmy razem :)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 lut 2004, 13:38

Wiec chodzi o sprawdzenie czy kocha? Osobiscie nie czekalbym 2 godzin, ale nie dlatego ze nie kocham. Bo kocham :) Chodzi o to, ze jak kogos nie ma np po godzinie to juz nie przyjdzie. Pomyslalbym ze cos waznego jej wypadlo, no i oczywiscie bym zadzwonil. Ale gdyby mi powiedziala ze bedzie to bym czekal :)

Nie wyobrazam sobie czekania 2 godzin bez zadnego znaku zycia od dziewczyny. A poza tym popatrzcie tak: jak kocha to szanuje, a jak szanuje to nie spoznia sie tak DRASTYCZNIE i to bez znaku zycia! Bo to jest choernie dziecinne i niepowazne. Czulbym ze jej na mnie nie zalezy, ze mam nie gdzies itd
Awatar użytkownika
Dvorak
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dvorak » 04 lut 2004, 13:40

Super Super maverick ;) takie samo zdanie mam ;) jednakze ja mialem kontakt ;) zreszta.. siedzialem sobie w domu.. i w sumie caly wieczor dla niej zaplanowalem to nie mialem nawet gdzie pojsc sobie ;) co do czekania. to wlasnie dlatego ze kocham to taki bol mi sprawialo to... rozne glupie mysli mi do glowy przychodzili takie jak 'ona wie ze nikogo u mnie nie ma i moze sie czegos boi, moze boi sie dlugiego spotkania' albo co ;)
Awatar użytkownika
J-94
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: J-94 » 04 lut 2004, 13:48

ALE po jakimś czasie sama mi powiedziała powód tego ogromnego spóznienia się a powód był naprawde poważny ale od tamtej pory jest punktualna jak szwajcar
Awatar użytkownika
sarah
Weteran
Weteran
Postautor: sarah » 05 lut 2004, 11:58

Nie lubie keidy ktos sie spoznia i sama tez tego nie robie. Czasami owszem zdarzy mi sie bo nikt nie jest idealny ale to sa rzadkie przypadki. Tego samego tez oczekuje od znajomych. Niestety nie kazdy taki jest...
Awatar użytkownika
saint
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: saint » 29 lut 2004, 10:55

Nie tylko kobiety sa spoznialskie :-) U nas jest to zupelnie odwrotnie :( Zawsze jest na czas natomiast ja nadrabiam wszystko Nawet nie mam potem wytlumaczenia bo zwyczajnie zasypiam :( No a jak sie spi to nwet znaku zycia nie mozna dac :-) Odpukac ale ostatnio udalo mi sie nie spoznic :)

Mysle ze jest to wada i do tego fatalna :(
Zygam osobami nie szanujacymi cudzej prywatnosci !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 04 gru 2005, 23:00

wrr a ja jestem typowym przykladem spoznialskiej dziewczyny ;) :P nie wiem czemu, zawsze wydaje i sie ze mam mnostwo czasu i ze wszystkim zdaze i nie raz bylo tak ze makijaz musialam robic w samochodzie bo i tak juz bylam spozniona ;) moj chlopak jest wyjatkowy wyrozumial pod tym wzgledem, ale to tez nie tak ze spozniam sie godzine czy wiecej ;) taki akadenicki kwadrans to standard :P jedyne czego nienawidze to spozniac sie do kina :P
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 04 gru 2005, 23:01

przywilejem kobiet jest spóźniać się tylko bez przesady...... :P:P:P
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 04 gru 2005, 23:09

Mia pisze:nie wiem czemu, zawsze wydaje i sie ze mam mnostwo czasu i ze wszystkim zdaze i nie raz bylo tak ze makijaz musialam robic w samochodzie bo i tak juz bylam spozniona

mam dokladnie to samo. Wstaje wczesniej, mam ogromna ilosc czasu. I okazuje sie, ze jestem spozniona <boje_sie>
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 04 gru 2005, 23:12

Ale to zaden przywilej!!!

Jakby mi sie notorycznie panna spozniala to by sama musiala dochodzic :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran