Zdrada inaczej!!
Moderator: modTeam
Zdrada inaczej!!
Mam kilku znajomych kolegów którzy twierdzą, że chetnie popatrzeli by na to jak dwie kobiety zabawiaja sie miedzy soba, nie mieli by nawet nic przeciwko zeby do ich sypialni zawitała kolejna kobieta i zeby zrobić maly trójkącik.....jego dziewczyna, on i jeszcze moze jakas kolezanka....
Wczoraj ogladałam program "Zdrada"... facet wynajął detektywów żeby sprawdzić czy jego partnerka jest mu wierna! Otóż nie byla bo zdradzała go z.....kobietą!!
I teraz moje pytanie raczej do meskiej czesci forumowiczow!! Czy gdybyscie znalezli sie w sytuacji gdzie wasza dziewczyna zabawialaby sie z inna kobieta to czy uznalibyscie to za zdrade?? A moze dolaczylibyscie do tych dwoch kobiet?? Jaka bylaby wasza rekcja na taka zdrade?? Czy rekcja bylaby inna gdybyscie byli ze soba dluzszy okres czasu np 3 lata??
Zastanawiam sie nad tym bo moj chlopak czasami tez mowi o tym ze popatrzec sobie na dwie kobiety to jest cos pieknego.....
Wczoraj ogladałam program "Zdrada"... facet wynajął detektywów żeby sprawdzić czy jego partnerka jest mu wierna! Otóż nie byla bo zdradzała go z.....kobietą!!
I teraz moje pytanie raczej do meskiej czesci forumowiczow!! Czy gdybyscie znalezli sie w sytuacji gdzie wasza dziewczyna zabawialaby sie z inna kobieta to czy uznalibyscie to za zdrade?? A moze dolaczylibyscie do tych dwoch kobiet?? Jaka bylaby wasza rekcja na taka zdrade?? Czy rekcja bylaby inna gdybyscie byli ze soba dluzszy okres czasu np 3 lata??
Zastanawiam sie nad tym bo moj chlopak czasami tez mowi o tym ze popatrzec sobie na dwie kobiety to jest cos pieknego.....
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
- ksiezycowka
- Weteran

Aż mnie ścisnęło w sercu jak przeczytałem ten temat
Byłem w takiej sytuacji. Zerwałem z nią przez to. Dla mnie to był dramat. Nie było istotne to, że zabawia się z kobietą. To był drugi człowiek, ktoś inny niż ja. Nawet niechce o tym pisać by się nie dołować.
To jest zdrada. Ja to tak traktuję i absolutnie nigdy wiecej niechciałbym oglądać swojej kobiety w ... czymś takim. Nie i już.
Owszem widok dwóch pieszczących się kobiet jest miły dla męskiego oka. Nie przeczę, że nie jest to w jakiś sposób podniecające. Jednak tylko wtedy gdy nie uczestniczy w tym partnerka.
Byłem w takiej sytuacji. Zerwałem z nią przez to. Dla mnie to był dramat. Nie było istotne to, że zabawia się z kobietą. To był drugi człowiek, ktoś inny niż ja. Nawet niechce o tym pisać by się nie dołować.
To jest zdrada. Ja to tak traktuję i absolutnie nigdy wiecej niechciałbym oglądać swojej kobiety w ... czymś takim. Nie i już.
Owszem widok dwóch pieszczących się kobiet jest miły dla męskiego oka. Nie przeczę, że nie jest to w jakiś sposób podniecające. Jednak tylko wtedy gdy nie uczestniczy w tym partnerka.
- blacknessie
- Pasjonat

cajmer
Calvin pisze: Nie było istotne to, że zabawia się z kobietą. To był drugi człowiek, ktoś inny niż ja. Nawet niechce o tym pisać by się nie dołować.
Jestem tego samego zdania, zdrada to zdrada. Nieważne z kim. Z dziewczyną, z chłopakiem z odkurzaczem towszystko to samo.
Mysiorek pisze:A czy Ty wiesz co to jest zdrada?
Wiem co to zdrada i wiem co dla mnie jest zdrada.... jednak pytanie bylo co inni mysla na temat zdrady z osoba tej samej plci....
A co do tego ze temat juz byl.....to czytalam te wypowiedzi, ostatecznie temat mozna zamknac jezeli nikt nie bedzie sie chcial wypowiedziec!!
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Nie wiem po co!! Po prostu zastanawiam sie nad reakcjami facetów....zastanawiam sie jak reaguja ludze w takich niecodziennych i niespotykanych sytuacjach!!
Przecierz nie codzien baba zdradza faceta z inna kobieta....
A sytuacja byla dosc ciekawa bo moji kuple twierdza ze by jednak byli ze swoimi lasami ktore robilyby to z innymi kobitkami....a reakcja faceta w programie byla zupelnie odwrotna....
Przecierz nie codzien baba zdradza faceta z inna kobieta....
A sytuacja byla dosc ciekawa bo moji kuple twierdza ze by jednak byli ze swoimi lasami ktore robilyby to z innymi kobitkami....a reakcja faceta w programie byla zupelnie odwrotna....
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”