Ile spotkan, zeby byc razem/ 1,2,10 ? :D

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Tom
Entuzjasta
Entuzjasta
Ile spotkan, zeby byc razem/ 1,2,10 ? :D

Postautor: Tom » 19 lis 2005, 15:18

Czsec, sporo czasu mnie tu nie było, mam taki problem kochani, a no tak jest laska którą poznałem na GG, o dziwo chodzi do mojej budy. codziennie prawie do mnei dzwoni, wysyła smsy, wie jak wyglądam mi sie tez dobrze z nio rozmawia :) mamy sie spotkac, i tak mysle czy warto juz na pierwszym spotkaniu zabrac sie za nio czy jednak troche sie pospotykac.
i potem działać.

Jak u was to wyglądało, ile sie razy spotykalicie zanim byliscie ze sobą.

jeszcze jej nawet nie widziałem, ma fajny głos, jesli bedzie fajna bo gadka sie kleii to :) bedzie Gitara, mysle ze nie po pierwszym razie zadziałam, widze ze sie na mnie uwzieła <pijak>

tak z ciekawosci pytam sie was jak to wyglądąło u innych po ilu spotkaniach byliscie ze sobą, pozdrawiam. jaka jest srednia spotkan <silacz>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 19 lis 2005, 15:20

Nie ma reguly, moze zaiskrzyc po pierwszym spotkaniu, a moze po kilku miesiacach.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 19 lis 2005, 16:10

zgadzam sie z TFA, ze to zalezy, z jednym facetem wszystko zaczelo sie od pocalunku, zanim sie poznalismy (w sensie dowiedzieli jak mamy na imie itd) sie calowalismy <aniolek2> i bylismy praktycznie od zaraz razem, ale to wlasciwie sama chemia byla, a z innym np podchody trwaly kolo roku :) wiec to zalezy, ale mysle ze nie ma na co czekac trzeba dzialac :D
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 19 lis 2005, 16:10

Tom pisze:Jak u was to wyglądało, ile sie razy spotykalicie zanim byliscie ze sobą.

Miliony razy :D. Bylismy przyjaciolmi przez ok. 2 lata.
A wczesniej tez zazwyczaj dlugo to trwalo. Nigdy po 1 czy 5 spotkaniach, nie decydowalam sie na zwiazek. Musialam kogos troche poznac.
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 19 lis 2005, 16:31

Tom, ja Ci radzę skup się na Dziewczynie a nie na ilości spotkań. A jeśli już o nich mowa, to na ich jakości.

Powodzenia.
Awatar użytkownika
Robaczek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Robaczek » 19 lis 2005, 17:07

Ja byłam z Moim facetem zanim sie spotkalismy ;P Ale to miłość przez neta była - własciwie kochalismy się jeszcze zanim wiedzielismy jak wyglądamy. (No przynajmniej ja kochałam :P... )
i ciągle zatracam się w tym bagnie...
Awatar użytkownika
Tom
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tom » 19 lis 2005, 17:40

a to ciekawe co piszesz bo ja akurat tez tak mam, pisząc ze mną ludzie odpływajo i latajo <aniolek2> <browar> <banan>
Awatar użytkownika
aniulka102
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: aniulka102 » 19 lis 2005, 22:55

juz sie zastanawiasz ile potrzeba spotkan a nawet jej nie widziales hmm napisz jak ja zobaczysz juz. A ja jak wiekszosc (mysle) uwazam ze na to nie ma reguly. U mnie to bylo tak ze poznalam sie z moim Sloneczkiem, potem byl kto inny i dopiero w momencie poczulam ze to wlasnie ten jedyny. Dlatego mysle ze to moze byc chwila. Zycze powodzenia :)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 19 lis 2005, 22:57

Tom pisze:jeszcze jej nawet nie widziałem, ma fajny głos, jesli bedzie fajna bo gadka sie kleii to bedzie Gitara,

:> no powodzenia życze
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 19 lis 2005, 23:29

Tom pisze: i tak mysle czy warto juz na pierwszym spotkaniu zabrac sie za nio

nie zebym była złosliwa, ale nie rozumiem tego stwierdzenia
więc prosze o jasniejsze wytłumaczenie bo Dzindzer duzo dzis wypiła winka i Dzindzer musi miec jsno
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 lis 2005, 00:05

Yyy..Mnie dziwi,że w ogóle w tej chwili o tym myślisz.
Toz takie rzeczy same z siebie wychodzą.
Ludzie sie spotykają az po pewnym czasie uznają ze nie chcą sie z nikim innym spotykać i tyle.
Nie wiem o co CI chodzi z tym "brac za nią".Bez urazy ale to troche idiotycznie brzmmi.

My stwierdziliśmy,ze jesteśmy parą po kilku spotkaniach.
Awatar użytkownika
kina
Maniak
Maniak
Postautor: kina » 20 lis 2005, 00:34

Tom pisze:tak z ciekawosci pytam sie was jak to wyglądąło u innych po ilu spotkaniach byliscie ze sobą, pozdrawiam. jaka jest srednia spotkan

To wszytko zalezy.....ja z moim facetem nie ustalalismy sobie "od dzis jestesmy razem".....samo tak jakos wyszlo!! Nie liczylismy sobie spotkan, dni tygodni...to tak samo jakbys zapytal po ilu randkach do łóżka albo po ilu miesiacach ślub :)
Wszystko przemija,tak chce przeznaczenie
I tylko jedno zostaje
*** WSPOMNIENIE ***
Awatar użytkownika
Tom
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tom » 20 lis 2005, 01:50

macie racje co piszecie, tego nie idzie ustalic, to samo wychodzi albo i nie wychodzi :)

w sumie, mogłem zrobić ankiete na temat spotkań :)

spodobał mi sie jej głos <aniolek2> troche mnie zaczarowała, nie długo sie z nio zobacze :) zobaczymy co bedzie dalej

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 20 lis 2005, 02:02

Tom pisze:troche mnie zaczarowała, nie długo sie z nio zobacze zobaczymy co bedzie dalej

no teraz to gadasz logicznie <browar> ,
co sie bedziesz zastanawiał
najpierw sie spotkaj
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 20 lis 2005, 06:20

Tom pisze:jeszcze jej nawet nie widziałem, ma fajny głos, jesli bedzie fajna bo gadka sie kleii to usmiech bedzie Gitara, mysle ze nie po pierwszym razie zadziałam, widze ze sie na mnie uwzieła

eeee wymiękam... (pomijam aspekty językowe)

Spotkaj się z nią zobacz ją. Co Ci szkodzi. Ale sie nie napalaj na niewiadomo co. Po prostu potraktuj to jako spotkanie kumpelskie, wtedy bedziesz sobą.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 22 lis 2005, 17:19

Tom pisze:Czsec, sporo czasu mnie tu nie było, mam taki problem kochani, a no tak jest laska którą poznałem na GG, o dziwo chodzi do mojej budy. codziennie prawie do mnei dzwoni, wysyła smsy, wie jak wyglądam mi sie tez dobrze z nio rozmawia mamy sie spotkac, i tak mysle czy warto juz na pierwszym spotkaniu zabrac sie za nio czy jednak troche sie pospotykac.
i potem działać.

mam za soba mnostwo takich spotkan i nie ma zadnej reguly. Ostrzegam przed nadmiernymi oczekiwaniami. Facet czy kobieta, z ktora dogadujemy sie online w realu moze byc zupelnia inny/a. Nie stawiaj niczego na jedna karte, idz na luzie, rozeznaj sie " w otoczeniu", a potem wroc z tym pytaniem tutaj :D
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”