Co o tym myslec???????????
Moderator: modTeam
Co o tym myslec???????????
Czesc!! jak pamietacie doskonale mialem problem z kolezanka ktora mi sie podobala\podoba!!A wiec bylo tak ze pogadalem sobie znia no i wyniklo to ze nie mam u niej szans!!Ale to pisalem wczesniej teraz mam taki problem bo ow ta wlasnie sama dziewczyna ciagle sie na mnie patrzy tak jak bym jej kanapke obiecal:p czy to w szkole czy na lekcji .....jak gadam z kolegami to zawsze sie na mnie patrzy....dzisiaj tez mojemu koledze mowila czesc w pociagu a sie na mnie pozniej spojrzala......co o tym myslec jak sadzicie???????Kurcze cos we mnie wstapilo zlego bo ja nawet gadac z nia nie potrafie praktycznie wogoole ze soba nie gadamy=( Ps: jak cos jest nie jasne to mozecie sie na mnie wyżywac:D
-
prien
- Wstreciucha
- Weteran

Klepass, ona na Ciebie patrzy bo przewaznie na zaistniala sytuacje w naszym zyciu pozniej zwraca sie uwage. Jak chlopak ktory mi sie cholernie podoba jezdzi bialym maluchem, to mi sie pozniej wydaje ze widze wszedzie biale muluszki
normalka, nie wyobrazalabym sobie za wiele po tych spojrzeniach, a raczej nic bym sobie nie wyobrazala. Ona ma nadzieje ze nie podbijesz znowu <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ksiezycowka
- Weteran

Nie to nie to.....juz nie jedna osoba mi mowila ze ona sie na mnie patrzy!!Sam tez to zauwazylem......a o co jej chodzi hmmm nie wiem bo nikt mi z jej kolezanek nic nie powie!!Echh nie wiem moze jej sie podobam.....achh te dziewczyny tylko zmartwienia przez nie mamy:D
[ Dodano: 2005-11-09, 19:51 ]
Wiec nie wmawjajcie mi ze mi sie tylko zdaje bo to wszscy mowia.....
[ Dodano: 2005-11-09, 19:51 ]
Wiec nie wmawjajcie mi ze mi sie tylko zdaje bo to wszscy mowia.....
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

Łoborze. Chodzi o to, ze dla Ciebie jej spojrzenia sa niemal jednoznaczne - "leci na mnie!" a moesz być w bardzo dużym błędzie. Spróbuj chociaz myślec nieco szerzej.
Ja bym w ogóle na Twoim miejscu dupę ruszyła a nie topci zakładała i sie spytała a co jej biega. A jak ona by sie tego patrzenia wyparła czy pwoeidziałą,że tak jakoś sie patrzy to bym kazała sie przestac jopić jak sroka w gnat bo mnie to censored i tyle.
Ja bym w ogóle na Twoim miejscu dupę ruszyła a nie topci zakładała i sie spytała a co jej biega. A jak ona by sie tego patrzenia wyparła czy pwoeidziałą,że tak jakoś sie patrzy to bym kazała sie przestac jopić jak sroka w gnat bo mnie to censored i tyle.
- ksiezycowka
- Weteran

AlfaRomeo1939
- Pasjonat