Co o tym myslec???????????

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Co o tym myslec???????????

Postautor: Klepass » 09 lis 2005, 15:37

Czesc!! jak pamietacie doskonale mialem problem z kolezanka ktora mi sie podobala\podoba!!A wiec bylo tak ze pogadalem sobie znia no i wyniklo to ze nie mam u niej szans!!Ale to pisalem wczesniej teraz mam taki problem bo ow ta wlasnie sama dziewczyna ciagle sie na mnie patrzy tak jak bym jej kanapke obiecal:p czy to w szkole czy na lekcji .....jak gadam z kolegami to zawsze sie na mnie patrzy....dzisiaj tez mojemu koledze mowila czesc w pociagu a sie na mnie pozniej spojrzala......co o tym myslec jak sadzicie???????Kurcze cos we mnie wstapilo zlego bo ja nawet gadac z nia nie potrafie praktycznie wogoole ze soba nie gadamy=( Ps: jak cos jest nie jasne to mozecie sie na mnie wyżywac:D
prien

Postautor: prien » 09 lis 2005, 16:22

MOże jednak masz szanse :D Wtedy moze na Ciebie nie patrzyła pod tym kątem i zaskoczyłęś ją ta rozmową i stąd taka odpowiedź, ale jak wiadomo kobieta zmienną jest i może się jej odmieniło :D
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 09 lis 2005, 16:30

Jak chcesz to one nie chcą. Jak nie chcesz to chcą <aniolek2>
I tak to się kręci. <bicz1>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 09 lis 2005, 16:42

Klepass, ona na Ciebie patrzy bo przewaznie na zaistniala sytuacje w naszym zyciu pozniej zwraca sie uwage. Jak chlopak ktory mi sie cholernie podoba jezdzi bialym maluchem, to mi sie pozniej wydaje ze widze wszedzie biale muluszki :D normalka, nie wyobrazalabym sobie za wiele po tych spojrzeniach, a raczej nic bym sobie nie wyobrazala. Ona ma nadzieje ze nie podbijesz znowu <aniolek2>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 lis 2005, 17:42

Klepass pisze:ciagle sie na mnie patrzy tak jak bym jej kanapke obiecal

Może obiecałes. Nawet nie wiesz jak ja kolege na wykładach zwrokiem świdruje żeby dał mi swoje prince polo <rofl3>

Mi sie zdaje,że ona po prostu posiada sprawny wzrok.
Widzisz to co chcesz widziec i tyle.
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 09 lis 2005, 19:47

Nie to nie to.....juz nie jedna osoba mi mowila ze ona sie na mnie patrzy!!Sam tez to zauwazylem......a o co jej chodzi hmmm nie wiem bo nikt mi z jej kolezanek nic nie powie!!Echh nie wiem moze jej sie podobam.....achh te dziewczyny tylko zmartwienia przez nie mamy:D

[ Dodano: 2005-11-09, 19:51 ]
Wiec nie wmawjajcie mi ze mi sie tylko zdaje bo to wszscy mowia.....:/
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 lis 2005, 19:51

A moze sie uwaliłes keczupem po prostu?
Zdania nie zmieniam - więcej w tym Twojej wyiobraźni niż zapewne jest naprawde.
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 09 lis 2005, 19:54

Czy wy ludzie jestescie censored .......kurcze to nie tylko ja to widze ale wszyscy to widza!!!!gdybym ja to sam widzial to bym sobie pomyslal achh moze sam siew to wkrecam....ale ona sie serio patrzy.....
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 lis 2005, 19:55

Ja nie mówię,że sie nie patrzy. I nei mówię,ze inni tego nie widzą. Ale ideologie do tego Ty se dorabiasz.
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 09 lis 2005, 20:25

sorry mozecie sie smiac ale co jest ta ideologia cala??? <banan>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 lis 2005, 21:07

Łoborze. Chodzi o to, ze dla Ciebie jej spojrzenia sa niemal jednoznaczne - "leci na mnie!" a moesz być w bardzo dużym błędzie. Spróbuj chociaz myślec nieco szerzej.
Ja bym w ogóle na Twoim miejscu dupę ruszyła a nie topci zakładała i sie spytała a co jej biega. A jak ona by sie tego patrzenia wyparła czy pwoeidziałą,że tak jakoś sie patrzy to bym kazała sie przestac jopić jak sroka w gnat bo mnie to censored i tyle.
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 10 lis 2005, 07:18

Tez tak myslalem zeby do niej podejsc i powiedziec ze mnie to censored ze sie na mnie patrzy,ale jednak nie nie powiem tego bo moze cos faktycznie sie odmieniło moze jej sie podobam.....w sumie te patrzenie mi nie przeszkadza tylko przez takie cos mam rozkminki:D
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 10 lis 2005, 10:54

Klepass pisze:o moze cos faktycznie sie odmieniło moze jej sie podobam.....

Ta a jutro przestaniesz, pojutrze znów będziesz, a potem znów przestaniesz. ja nie wiem, ze Ci czasu nie szkoda :D
AlfaRomeo1939
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlfaRomeo1939 » 10 lis 2005, 15:13

Olej ją tak jak ona ciebie za 1 razem <browar>
Co by się nie działo głowa do góry !
Klepass
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klepass » 10 lis 2005, 17:44

Olej łatwo powiedziec.......chyba sami dobrze wiecie ze to wcale nie takie latwe:/ chce o niej zapomniec a i tak o niej caly czas mysle

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”