a co ty bys zrobil

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

bodzio
Początkujący
Początkujący
a co ty bys zrobil

Postautor: bodzio » 30 wrz 2005, 04:20

byla sobota.wstalem pozno bo mialem wolne.w domu nie pozmywane naczynia, nie poslane luszko i pare dupereli w roznych czesciach domu.Mialem pojechac po moja Bejbi do pracy zeby nie musiala jechac po nocy sama.Miala skonczyc o 9 , ok 6 moj sasiad z rodzinka stimowal kraby przy piwku i przez wysoki plot widze jak moje bejbi wpada na chate,lece za nia bo wiem co sie swieci...I sie wyswiecilo,kazala mi wyjsc z domu bo nie mogla zniesc mojego pijanego widoku!(wypilem 2 piwa po czym moze bylem w dobrym chumoze ale mi sie zaraz zmienil).usnolem na frontowych schodkach domu nie wiem na co czekajac(moze az jej odejdzie).Kiedy sie obudzilem ona stoi przedemna i oznajmia ze dzis spi u matki i nie wraca na noc,koniec konwersacji.Oczywiscie zapilem noc z nieszczescia.Wrocila rano i oznajmila mi ze chyba bedzie lepiej jak zamieszka u matki bo nie moze mnie zniesc, ze mna wytrzymac!mieszkamy razem dwa miesiace,milosc ulatuje,nie chce sie przytulac bo mysli ze chce tylko sexu,nie spedzamy juz tak czesto jak kiedys czasu razem.ma prace teraz,pogodzila sie z rodzina i wynika ze jestem jej skupiskiem nerw+(ktorym dotad byla rodzina i jej ex maz) wydaje mi sie czasmi ze robi ze mnie takiego pantofla a ja przymykam oko.Kocham ja nad zycie i nie chce znow chodzic z dziura w sercu.help
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 30 wrz 2005, 07:34

Troche to pokomplikowane, ledwo mogę sie połapac jak to było. Zastanawia mnie dlaczego piłeś, skoro miałeś po nią jechać?!
M. in. z tego powodu chwilami bałabym sie mieszkać z drugą osobą razem, bo wtedy wszystko się zmienia. Trzeba wyznaczyc jakies granice, co możecie robic, a co Wam przeszkadza i ustosunkować sie do tego, żeby nie było nie potrezbnych zgrzytów. Trzeba isc na kompromis. Nic poważniejszego nie umiem Ci pomóc.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2005, 09:14

To co napisałes nie powinno wywołac takiej jej reakcji , jak znam zycie chodzi o cos wiecej , a Ty nie jestes taki swiety , też mogę sie mylic , ale na podstawie tego postu nie da sie inaczej odpowiedziec <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 30 wrz 2005, 09:26

bodzio pisze:wynika ze jestem jej skupiskiem nerw+(ktorym dotad byla rodzina i jej ex maz)

Teraz wiesz dlaczego ex mąż - po prostu nie mógł z nią wytrzymać.
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
karmen
Maniak
Maniak
Postautor: karmen » 30 wrz 2005, 15:02

daj jej troche czasu... może jej przejdzie, może da sie coś zrobić...
ehhhh nie wiem jak mogleś pić piwo z sąsiadem wiedzac, że mialeś jechac po swoją kobiete...przecież chyba powinienes sie cieszyc na jej widok a nie na widok piwa...
z tym piwem to troszke spiepszyleś...
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 30 wrz 2005, 16:12

A jak dla mnie [może to ciut za bardzo wybiegający wniosek] to dałeś się wykorzystać. Z byłym jej nie wyszło, z rodzina skłócona, Ty się pojawiłes w międzyczasie i byłes na rękę.
A teraz skoro już się pogodziła to znalazła fajny pretekst do odejścia i daje nogę.
Tak ja to widze.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 30 wrz 2005, 16:16

Totalny chaos w tej Twojej opowiesci. Oczywiscie ze odeszla , syf w domu, ty ochlany i zadowolony. Ona wpada zla, a Ty siadasz sobie kimnac przed domem. <pijak> popraw mnie jesli bylo inaczej, ale tak zrozumialam ten topic. Co masz zrobic ?? Jesuuuuuuuuu, chociaz troche sie postaraj <bicz1> Przeczytaj temat, dlaczego one odchodza ?? w ogóle moze cos poczytaj bo robisz takie bledy ktore beda mnie straszyc w nocy <boje_sie>
Pozdrawiam
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Martyna
Maniak
Maniak
Postautor: Martyna » 30 wrz 2005, 18:39

Wstreciucha dokladnie!
Kobieta zmęczona po pracy chce wrócic do domu, gdzie moze odpocząć nie tylko fizycznie ale także psychicznie. Jednak gdy widzi sie bałagan, to odrazu wszystko wkurza. Przemysl to i staraj sie nie popełniac tych błedów. Tym bardziej, ze zamiast Ty posprzątać (bo byłeś w domu) to poszłeś na piwo. Miała prawo sie wkurzyc. Ale moze jeszcze nie wszystko stracone ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 30 wrz 2005, 19:15

Uciekaj chłopie od kobiet które z tego powidu bedą ci robiły awanture w domu , mam na mysli posta powyzej !! Zadna praca nie powinna zmeczyć człowieka tak by odreagowywał to na drugim ! ! Zmeczona moze byc tylko wtedy gdy jest chora ! zdrowa w zadnym wypadku , za długo pracuje juz by nie miec zdania w tej sprawie ! Tylko marudery wiecznie z pracy przychodzą zmeczone !
A gdy sie widzi bałagan , to trza go posprzatac a nie sie wkuzać ! ile trwa sprzatniecie bałaganu w domu ?? 30 minut ? nie umrze od tego , co innego gdy sie to ciagle powtarza , to moze draznic ! <browar>
Pytanie dlaczego to było po nocy (ten bałagan ) jak nie posprzatała go wczoraj , no to go miała rano , znaczy sie po pracy !
przytulac ...nie bo mysli ze chcesz sexu , i co ? ma z tym problem by ci go dac ? albo juz ją nie pociagasz ?
tak czy siak ....za mało informacji ! :>
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 30 wrz 2005, 19:41

a ja nie wiem o co chodz... można jaśniej opisać całą sytuację ?? :P:P
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 30 wrz 2005, 19:42

Andrew - popieram <browar>

A ona, jeśli zrobiła to już raz (przeniesienie się do mamusi, czyli tam jej lepiej w tej chwili), będzie robić to jeszcze nie raz.
Precedens się stał! Będziesz miał bardziej przewalone.
No, chyba, że na to zasługujesz. Ale to Ty to wiesz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
bodzio
Początkujący
Początkujący
Postautor: bodzio » 30 wrz 2005, 21:35

j anie mialem prowadzic tylko ktos kto byl wtedy w stanie i zaproponowal ze pojedziemy po nia razem,tak sie nie stalo bo wrocila duzo wczesniej , a na schodkach zasnolem z nerw bo nie chciala mnie w domu-wygonila mnie.no ale dziekuje za wszystkie posty,daje do myslenia.ona jest dziewczyna ktora (od kiedy nieudalo sie jej malzenstwo)szuka tego jedynego, paru sie przewinelo z tego co wiem,duzo mozna powiedziec,boje sie ze sie na mnie nie zatrzyma.boje sie o zdrade.ja to typ nie za zwiazkowy choc ona na poczatku mowila mi ze uwazala mnie za takiego co to szasta laskami,jaki jestem naprawde teraz wie-SZALEJE ZA NIA ,jestem jej oddany do bulu od poczatku po dzis dzien.przechodza mi mysli ze moze sie jej juz nzudzilem i nie pociagam jej tak jak kiedys.takie wrazenia,eh
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 paź 2005, 09:53

bodzio pisze:ja to typ nie za zwiazkowy

no to po co jestes w zwiazku i meczysz tym kogos innego ?
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 01 paź 2005, 10:22

<eee...> a ile on ma lat ze juz ma ex meza jak ty masz dopiero 21? :O
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
3000GT

Postautor: 3000GT » 01 paź 2005, 12:51

hmmm dla mnie to motyw z nieposprzatanym domem , to byl tylko pretekst zeby sie wyprowadzic ( juz dawno musiala o tym pomyslec ), zauwaz ze u siebie w domu to starać sie nie musi , bo mamusa wszystko przygotuje , takze fakt ze miala juz meza i sie jej z nim nie udalo moze cos oznaczac ( moze nie z Toba ,a z nia cos jest niewporzatku ) . W takich sytuacjach to zawsze wina lezy po środku , ale to ze strzeliłes sobie dwa piwka , wcale nie jest jakims pretekstem do tego zeby sie wyprowadzic . Mi sie wydaje ze ona moze by chciala zebys byl posluszny jak pies na smyczy . Ale nie doprowadz do tego , bo zwiazek w ktorym jedna strona dominuje , to Ci kiedys wyjdzie bokiem i bedziesz zalowal ze tak sie stalo . Moze to jest typ kobiety , ktora strzela fochy za byle co . Moze to Twój charakter jest problemem . przeanalizuj troche to wszystko , bo sam wiesz najlepiej jaka sytuacja jest . Aha i jezeli juz dojdzie do tego ze ona od ciebie odejdzie na stale to nawet co bys nie zrobil , to do ciebie nie wróci . Taki ma charakterek , z tego co czytam o tym ze idzie sobie do mamusi , cos na rzeczy musi byc . Zauwaz ze jak ona wróci , to bedziesz robic co ona ci kaze , bo nie chcesz zeby sie sytuacja powtorzyla , mozliwe ze to jej celowe zagranie .
Awatar użytkownika
kinek
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kinek » 01 paź 2005, 13:05

mhmhm mlody jestem nie mam doswiadczenia z autopsji ale cos mi tu smierdzi (pomijajac nawet to ze skrotowo opisales zdarzenie)

mysle tak jak przedmowca ze to byl tylko pretekst.

moglbys sie zachowywac 'wporzo' w sensie robic to co ci kaze. ale nasuwa sie pytanie:
czy warto sie zmieniac?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 paź 2005, 15:48

W żadnym razie radykalne zmiany dl akogoo nie wychodza na dobre. Zmiana jest rzecza naturalną. To ewolucja! A po cholere dla kogoś robić rewolucje?Bez sensu zupełnie.
Awatar użytkownika
Spinka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Spinka » 01 paź 2005, 20:00

Może za dużo pijesz i ma już tego dosyć? ;)
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 02 paź 2005, 10:16

To juz sobie facet piwa czy 2 nie moze wypic :> SKANDAL! Ale posprazatac od czasu do czasu pasuje...

A moze ona szukala pretekstu zeby CIe zostawic?
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 paź 2005, 14:50

Ja bym wypił i 10 piw , byle by sobie poszła , skoro by chciała isc ! tyle , ze bym se pochorował , a i tak by została ! <aniolek2>
córeczka mamusi , zawsze nią bedzie ! <browar>
bodzio
Początkujący
Początkujący
Postautor: bodzio » 04 paź 2005, 02:41

dzieki wszystkim za wypowiedzi , zobacze jak sie to wszystko wyjasni w mojej glowe,narazie jestesmy ok na spoko.niedawno wpadlismy na pomysl zeby sobie napisac listy w ktorych napiszemy sobie co nas najbardziej w sobie irytuje , wkurza itd.wziolem sie niezle do myslenia i walnolem 2xa4 do bulu,oczekiwalem tego samego.po tym jak wymienilismy sie listami , to przeczytalem mniej wiecej tak:wiem ze jest wiele miedzy nami niedobrego ale w srodku czuje i chce i wiem ze wszystko bedzie ok jak znajdziemy sposob na rozwiazanie tego co nas gryzie.zrobilo mi sie glupio i przeprosilem ja za to bo wiem ze walnolem z tym gafe, ale przynajmniej ona wie co o tym wszystkim mysle i z tym chodzi w glowie.ma 19 lat niezly<aniolek2> co?pozdrowienia dla Bebiko
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 paź 2005, 10:25

NIe walnąłes żadnej gafy jak dla mnie ;P

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”