Co mysli kobieta
Moderator: modTeam
Co mysli kobieta
O czym przewarznie mysla kobiety jak podoba się im jakić meżczyzna. Czego oczekują od niego?? Jakiego zachowania/reakcji?
Re: Co mysli kobieta
mariusz pisze:O czym przewarznie mysla kobiety jak podoba się im jakić meżczyzna. Czego oczekują od niego?? Jakiego zachowania/reakcji?
Żeby zrobił coś oryginalnego, czego nie robili jej dotychczasowi (potencjalni) partnerzy. Zainteresować w jakiś sposób, żeby wykazał się własną inicjatywą.
- ksiezycowka
- Weteran

Przede wszystkim! <browar>
mariusz pisze:O czym przewarznie mysla kobiety jak podoba się im jakić meżczyzna.
Generalnie ja myśle o tym jak by nam było w łóżku na początku jak takiego faceta dopiero co poznaję.
mariusz pisze:Czego oczekują od niego?? Jakiego zachowania/reakcji?
Oczekują zeby nie był zniewieściała, tępawa klucha, która jako podryw używa textu "Która godzina?".
Generalnie ja oceniam postawe przede wszystkim, ton głosu dopiero za jakiś czas dochodzi do mnie że on cos mówi
No innymi słowy [bredzę już przez tą goraczkę] patrzę czy nie jest kluchą tylko pewnym siebie facetem, stanowczym i takie tam pierdoły.
Mona pisze:Mariuszu - Ty nie zadawaj takich pytań Usmiechnij sie!
Zobaczysz, że jak spodoba się Tobie jakaś kobieta, to zaczniesz "działać" i nawet nie zauważysz, że to zrobiłeś
Nie ma szablonów, to się po prostu dzieje
JESTEM USMIECHNĘTY...
A jak nie widac to patrz na avatar Ktos musi takie zadawać, padło na mnie...
A odnośnie działań to zgodzę się z Tobą... robi się je po prostu odruchowo a jak sie zaczyna myślec to wszystko sie komplikuje

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”