skad sie to wzieło?
Moderator: modTeam
skad sie to wzieło?
Wszyscy mowią, ze miłości sie nie szuka ze ona sama przychodzi, spada jak grom z jasnego nieba. Jednak jakoś nie chce mi sie w to wierzyć.
Potocznie mowi się: "proście a bedzie wam dane" , "szukajcie a znajdziecie"
To czemu akurat w miłości trzeba robić na odwrot, przeciez to jakiś absurd. <bicz2>
Potocznie mowi się: "proście a bedzie wam dane" , "szukajcie a znajdziecie"
To czemu akurat w miłości trzeba robić na odwrot, przeciez to jakiś absurd. <bicz2>
-
Konto usunięte
Tak Yasmine... A kto mi mowi za kazdym razem zebym sobie odpuscil?? Nawet jezeli okazja jest... to mam sobie odpuscic...
Jesli okazja jest na prawde do wykorzystania. Jesli widziemy szanse na powodzenie. Nikt nie bedzie walczyl z wiatrakami.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran

Bo czasem gra nie jest warta świeczki, ale to o czym piszesz nam to nie miłośc [przynajmniej moim zdaniem]
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
ptaszek pisze:a jak było z kolegą Cubasą? szukał chłopak szukał, a w końcu ona go dopadła
No tak, tylko że nasz Kolega szukał jej w zakamarkach i wprost!
Yasmine pisze:moze nam ona przejsc prosto kolo dupy.
Dobre <browar>
Ale czyż nie powinna powąchać tej dupy, przechodząc tak blisko niej?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Mariusz
bo słuchasz głupot które Ci piszą , miłosc sama Cie znajdzie
? moze i w niektórych przypadkach tak jest , ja wiem ze trzeba ją szukać i jej pomagać ! posłuchaj starego
<aniolek2>
pomysl jak skomplikowany a zarazem prosty jest ludzki umysł ! wgrysc sie w niego ! ," kazdą " mieć mozesz , albo z miłosci , albo i bez niej , nic sie samo nie dzieje na tym swiecie !
bo słuchasz głupot które Ci piszą , miłosc sama Cie znajdzie
<aniolek2>
pomysl jak skomplikowany a zarazem prosty jest ludzki umysł ! wgrysc sie w niego ! ," kazdą " mieć mozesz , albo z miłosci , albo i bez niej , nic sie samo nie dzieje na tym swiecie !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze:Mariuszbo słuchasz głupot które Ci piszą , miłosc sama Cie znajdzie
?
też to dla mnie jest głupotą, i dla tego założyłem ten temat.
Andrew pisze:moze i w niektórych przypadkach tak jest , ja wiem ze trzeba ją szukać i jej pomagać ! posłuchaj staregoAniolek
zgadza sie
<browar> Andrew pisze:," kazdą " mieć mozesz , albo z miłosci , albo i bez niej , nic sie samo nie dzieje na tym swiecie !
Dokładnie nie ma rzeczy niemożliwych
bo to nie jest tak do konca
niby nie szukasz wpada ci ktos w oko i reszta zalezy od ciebie
ktos ci sie podoba chcesz go poznac ale nic nie zrobisz w tym kierunku bo masz teorie ze to samo przyjdzie to jest głupota 
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”