zrywanie

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 20 cze 2005, 23:29

Ha. Łatwo. A jakże...
Odmawiałam już wiele ( a nawet zaręczyn ), ranić też się zdarzało. Naturalna kolej rzeczy.
Kiedyś zachowałabym się podobnie, ale trzeba w końcu zebrać się w sobie i nie wiem czego Ty tu jeszcze nie rozumiesz.
Zastanów się czego tak naprawdę chcesz, albo przestań zgrywać ciepłe kluchy.
Amen.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 21 cze 2005, 09:07

Nok3310, zajrzyj do tematu "Porada milosna" tam wiaslnie opisuje jak moj kumpel ma problem ze zerwaniem. Ostatnio sie dowiedzialam ze juz byl zdecydowany zerwac. Szli sobie spacerkiem i w pewnym momencie ona mowi... "a moze Ty to chcesz juz skonczyc?"...odpowiedzial dosc wymijajaco ale w koncu zdobyl sie tylko na "no". Doszli do niego do domu i w domu ona spytala czy on na prawde mysli o koncu. Powiedzial "TAk". Milczeli chwile. Pozniej zaczeli sie kochac (niby na pozegnanie) i jednak sa razem. Mysle ze znow bedzie za jakis czas chcial to skonczyc(bo ciagle miewa watpliwosci), ale tez jest za duzum tchorzem. I rani tym dziewczyne.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 21 cze 2005, 09:09

Teraz juz ją nie rani ,albowiem Ona juz wie co mysli , a sexem próbuje go zatrzymać <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”