Jak byście chciały aby facet dał po sobie poznać ze wpadła mu w oko kobieta? Jak to odbieracie?
Jak wyobraża to sobie kobieta?
hm...

Moderator: modTeam

Jasta20 pisze:teksty typu "twoje idealne ciało doprowadza mnie do szału" lub "bolało jak spadałas z nieba ty moj aniele?" spalaja go na wstepie!
w koncu jej powiedziałem ze jak jeszcze troche to potrwa to sie w niej zakocham !bo juz wytrzymać nie mogę ! <aniolek2> tak bardzo jest urocza , a mnie juz nie sposób powstrzymywac sie od tego, by jej tego nie powiedzieć <aniolek2> i ze jak cos z tym systemem nie zrobi a ja bede musiał dłuzej patrzec w te jej piekne oczy , to chyba oszaleje ! potem dodałem iz swietnie pasowało by jej w czerwieni , bowiem ma tak ładne usta o naturalnym własnym kolorze , ze tylko czerwian bym tu widział ....no i zobaczyłem m...ale na jej policzkach <aniolek2> Ale .............? zrobiła sie z niej całkiem inna kobieta , przesympatyczna i milusinska ! <aniolek2> w koncu udało sie zkredytowac ten telafon <browar>
natasza pisze:Aby się usmiechnął, podszedł, porozmawiał, rzucił jakimś miłym żartem, nie był nahalny.

anitka24 pisze:kobiety ogólnie lubią jak faceci są mili ...
mariusz pisze:Jak byście chciały aby facet dał po sobie poznać ze wpadła mu w oko kobieta? Jak to odbieracie?
Jak wyobraża to sobie kobieta?
BlueEyes pisze:Jasta20 napisał/a:
teksty typu "twoje idealne ciało doprowadza mnie do szału" lub "bolało jak spadałas z nieba ty moj aniele?" spalaja go na wstepie!
Spalasz to się sama na wstępie, a to choćby z racji, że bierzesz pod uwagę taką ewentualność, cóż... Usmiechnij sie!
Justa pisze:Jego spojrzenie Usmiech achch o ile nie jest to jakis pijany gostek Jezor
Jasta20 pisze:Biore je pod uwage z tego wzgledu ze usłyszałam juz takie teskty pare razy.....
Wybuchałam smiechem i odchodziłam Usmiechnij sie!
BlueEyes pisze:No to obie jesteście siebie warte. I nie tylko po tych dwóch postach wnioskuję. Może za jakiś czas zrozumiesz o co mi chodzi. A może nie wyrażam się wystarczająco jasno. W sumie.. po co

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1161 gości