Postanowiłem napisać i na forum mój problem, ponieważ zauważyłem, iż wspólnymi siłami potraficie naprawde wiele pomóc!
Ale do rzeczy:
Mam dziewczynę i jestem z nią jakiś rok. Jest to moja pierwsza dziewczyna i wszystko poznawalismy wspólnie. Dodam, że jesteśmy w tym samym wieku i mamy 18 lat. No i układa się różnie - raz lepiej, raz gorzej, tak jak u każdego
Seksu jeszcze nie uprawialiśmy i swój pierwszy raz mamy ciągle przed sobą, gdyż wspólnie postanowiliśmy poczekać. Narazie tylko petting uprawiamy.
Na czym polega mój problem? Chodzi o to, że czasem, jak jesteśmy osobno i widzę jakąś ładna dziewczynę, to sobie tak myślę jak by to z nią było. Przeraża mnie to, że mam wtedy ochote sie z tamtą po prostu kochać!
Jestem ciekaw jak jest z inną, i pewnie nawet jak z moją to zrobie to ciekaw będę cały czas... No i dodam, że zależy mi na mojej dziewczynie, jest dla mnie naprawdę ważna.
Coś musi być ze mną nie tak, tylko co? Jak z tym walczyć? Co mam zrobić? Boję się, że być może kiedyś jak będę pijany na imprezie i jej nie będzie to mogę ją najzwyczajniej w świecie zdradzić
Co mam robić? Liczę na szybką odpowiedź!!! To dla mnie naprawdę ważne!

ale co do tego sexu ... hmmmm nie wiem zonanizuj sie czy cuś ... czasem trzeba dać upust ... masz 18 lat ... dla faceta wiek 17,18 lat to szczyt naszych fantazji sexualnych itp .. (przynajmniej tak gdzieś wyczytałem) także nie martw się zbytnio ... z czasem przejdzie
a przynajmniej powinno 

![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)