Obraziła się... za to że mnie pobili!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2007, 11:12

lollirot pisze:tak. nie jestem w stanie przewidzieć czy w takiej sytuacji miałabym na tyle siły, żeby to gdzieś zgłosić, ale od mojego faceta oczekiwałabym tego, żeby był PRZY MNIE, żebym już mogła czuć się bezpieczna, żeby pomagał, rozumiał, A NIE latał po mieście i napier.dalał [przepraszam] ludzi. nie tego oczekuję od mojego mężczyzny.
No wiesz, jedno nie wyklucza drugiego. Mozna i byc przy dziewczynie i polamac polowe kosci tamtemu...
Pegaz pisze:Iść na obdukcję , założyć sprawę, pociągnąć frajerów na kilka tysięcy. Nie miałbym najmniejszych skrupułów
Calkiem dobra mysl. Idealne uzupelnienie tamtej zemsty :D

Koko pisze:Co odniosło lepsze skutki? Policja.
To kiepski ten bokser <hahaha>
Wiem ze czesto policja jest lepszym rowiazaniem. W jego przypadku pewnie by i byla lepszym rozwiazaniem. Ale czasami mozna i zglosic na policje i dokopac kolesiowi. Tak bym przynajmniej zrobil w przypadku gwaltu. No chyba ze mialbym zamiar goscia zabic, to bym nie zglaszal :P A to jest wysoce prawdopodobne ze bym gwalciciela ukatrupil.

Co do odwetowego bicia faktycznie nie jest to rozwiazanie zbyt dobre, ja bym tego pewnie nie zastosowal, ale tez nie ma sensu potepiac kolesia z tego powodu.
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 26 cze 2007, 11:22

Maverick pisze:To kiepski ten bokser

Widzisz, jak to dużo zależy od punktu siedzenia :)

Co da jednorazowe pobicie? Mnie nic nie dało. Dało bardziej koledze niż mnie. I o to chodzi.
Pomyśl trochę. Co jest trudniejsze.
I jak to jest z tą naszą siłą. W pięściach Ci ona czy mózgownicy.
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 cze 2007, 11:27

Maverick pisze:Ciekawe dlaczego zadnaz pan nie odpowiedziala na moje pytanie.
Ja juz odpowiedzialam Hyhemu co mysle o takich skrajonosciach. Po co wiec drugi raz pytasz?
lollirot pisze:nie tego oczekuję od mojego mężczyzny.
Mam takie samo zdanie.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2007, 11:29

Koko pisze:Co da jednorazowe pobicie? Mnie nic nie dało.
Autorowi topiku dalo wiele jak widac.
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 26 cze 2007, 11:30

moon pisze:Mam takie samo zdanie.

Podobnie. Czasem jednak warto dać w mordę, żeby uzmysłowić jak to jest.
Co nie zmienia faktu, że to tylko wierzchołek góry lodowej.

Lepiej ukraść czy zarobić? Z pobiciem to jak z kradzieżą. Ty mi ukradłeś, ja Tobie też. Jesteśmy kwita? Nie! Chyba że się jest prymitywem.
Wiem słowo jak krem

krem na zmarszczki w mojej głowie.
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 26 cze 2007, 12:43

Maverick pisze:Autorowi topiku dalo wiele jak widac.

trzeba myśleć i każdą sytuacje obrócić na własną korzyść ja byłbym perfidny i po pobiciu sam bym złamał sobie nos żeby frajerów pogrążyć.. byłoby to dla nich gorsze niż pobicie.
<hahaha>

[ Dodano: 2007-06-26, 12:46 ]
No chyba że byłby już złamany <lol>
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 26 cze 2007, 13:01

Pegaz pisze:ja byłbym perfidny i po pobiciu sam bym złamał sobie nos żeby frajerów pogrążyć.. byłoby to dla nich gorsze niż pobicie.

Trzeba jeszcze do tego założyć, że miałbyś trzeźwych świadków i sam w chili pobicia był trzeźwy. <diabel> No chyba, że zgłosiłbyś to po czasie, co bardzo osłabiło by Twą pozycję... Ja uważam, że przez policję należy załatwiać tylko takie sprawy, których nie da się naprostować samemu. Każdy powinien indywidualnie ocenić swe możliwości, bo czasami faktycznie lepiej odpuścić albo się przyczaić. :)

A dla pań tutejszych, chociaż one i tak męśkiego spojrzenia na świat momentami nie będą w stanie zrozumieć, bo tak już skonstruowana ich psychika, mam pewien przykład, który być może lepiej im to naświetli... Powiedzmy, że jesteście na ubawia i nagle podchodzi do was druga dziewczyna i przy wszystkich wali w łeb, po czym odwraca się i odchodzi na bok. Co robicie??... Tylko szczerze, proszę. :) Może być wariant z chłopakiem lub bez. <aniolek>
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 cze 2007, 13:02

PFC pisze:nagle podchodzi do was druga dziewczyna i przy wszystkich wali w łeb, po czym odwraca się i odchodzi na bok. Co robicie??... Tylko szczerze, proszę. :)
Padam ogluszona na ziemie i mowie "boooli! " ? :?
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 26 cze 2007, 13:06

moon pisze:Padam ogluszona na ziemie i mowie "boooli! " ? :?

Prawidłowa reakcja, lecz nie całkiem o to mi chodziło. <aniolek>

Wobec tego przyjmijmy dodatkowe założenie, że cios nie jest na tyle silny by Cię powalić lub pozbawić przytomności... Powiedzmy, że po paru sekundach odzyskujesz niemal normalną zdolność do działania... Co wtedy :?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 cze 2007, 13:09

PFC pisze:Co wtedy
Ide sie napic i bawic dalej <banan>

No a jesli by mi taka zrobila cos powazniejszego to bym udala sie na komende.
RedX
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: RedX » 26 cze 2007, 13:10

Mi się jawi taka odpowiedź:

Idę na policję, robię obdukcję, oskarżam rząd o to, że zostałam pobita (brak nadzoru policyjnego), składam sprawę do sądu w Polsce i Strasburgu, oskarżam społeczeństwo o znieczulicę, bramkarzy o molestowanie seksualne a własnego partnera o homoseksualizm. <diabel>
Awatar użytkownika
PinkDevil
Bywalec
Bywalec
Postautor: PinkDevil » 26 cze 2007, 14:08

RedX pisze:Mi się jawi taka odpowiedź:

Idę na policję, robię obdukcję, oskarżam rząd o to, że zostałam pobita (brak nadzoru policyjnego), składam sprawę do sądu w Polsce i Strasburgu, oskarżam społeczeństwo o znieczulicę, bramkarzy o molestowanie seksualne a własnego partnera o homoseksualizm. <diabel>

myslkisz jak kobieta... <aniolek>
powiedzcie drogie panie ile jest takich spraw na policji i w sadzie? kilka sie znajdzie co?dodajcie do tego skarge na policjantow (z gory powiem ze przegrane, ile takich spraw juz bylo..)

w najlepszym przypadku sprawdzy dostana wyrok w zawieszeniu, a za to znajda kolege co tak ladnie doniosl... niby kobitki mowicie ze logicznie myslicie, a nie wyglada na to... A autor postapil i tak slusznie i to kobieta powinna czuc sie jako winna, powinna go wspierac o opatrywac.... ale nie po co, lepiej mu jazde zrobic. wymagacie od partnerow i zwiazkow najbardziej podstawowych cech w pierwszsej kolejnosci jak zaufanie, wspieranie sie.... tylko... <hmm> wystarczy...
I know I'm not perfect, but I'm so close... It scares me
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 26 cze 2007, 16:26

PinkDevil pisze:sprawdzy

<chory>

PinkDevil pisze:powiedzcie drogie panie ile jest takich spraw na policji i w sadzie? kilka sie znajdzie co?dodajcie do tego skarge na policjantow (z gory powiem ze przegrane, ile takich spraw juz bylo..)

A co mnie obchodza inni :?
Mnie obchodzi moja krzywda i to ja udaje sie na policje i zglaszam odpowiedniej osobie.
PinkDevil pisze:z gory powiem ze przegrane, ile takich spraw juz bylo..)

Z gory to mozna srac <pijak>
PinkDevil pisze:A autor postapil i tak slusznie i to kobieta powinna czuc sie jako winna, powinna go wspierac o opatrywac

<hahaha> <hahaha>
Oj tak, bo jego kobieta to zla kobieta jest <evilbat>
Autor postapil jak palant i neandertalczyk :]
Chcial porady - ma porade - wyraznie widac, ze kobiety z forum rozumieja jego dziewczyne, bo kobietom nie chodzi o durna zemste w przyglupim stylu, a o sam fakt ze zachowal sie jak przyglup i nie zostawil pracy dla policji.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 26 cze 2007, 16:59

Ja raz dostalem na imprezie krzeslem w leb od tylu i nie oddalem i co z tego mam? Jestem walniety i nic wiecej :D dlatego tez uwazam ze jesli normalnego czlowieka ( w sensie bawiacego sie ze znajomymi a nie szukajacego awantur) ktos zaczepia i probuje pobic czy uderzyc jak najbardziej nalezy sie tluc i liczyc na to ze ten ktos zalatwi to 1v1 a nie zadzwoni po kolegow albo przyniesie kija z samochodu.
Natomiast jesli idzie o zemste - do niczego dobrego to nie prowadzi i w tym wszyscy sie zgadzamy, wszystkie Panie i Panowie. Jednak dalsza czesc to sprawa mezczyzn a nasze kobiety powinny nas wspierac w takich sytuacjach a nie walic focha.
Potem niech sobie gadaja ze jestesmy kompletnymi idiotami. Owszem, dziewczyna autora mysli dojrzale probujac przewidziec skutki takiego dzialania, ale nie rozumie ile dla faceta znaczy dostac w leb od drugiego i odpuscic. W tym sie nie zgodzimy. Zreszta zazwyczaj takie dzialania wychodza same z siebie praktycznie bez zastanowienia, tak zwany spontan:)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 26 cze 2007, 17:36

Hyhy pisze:Natomiast jesli idzie o zemste - do niczego dobrego to nie prowadzi i w tym wszyscy sie zgadzamy, wszystkie Panie i Panowie. Jednak dalsza czesc to sprawa mezczyzn a nasze kobiety powinny nas wspierac w takich sytuacjach a nie walic focha.

Aha, czyli mowicie na jakies zachowanie ze jest "be", a potem i tak swoje robicie :?

Hyhy pisze:Owszem, dziewczyna autora mysli dojrzale probujac przewidziec skutki takiego dzialania, ale nie rozumie ile dla faceta znaczy dostac w leb od drugiego i odpuscic. W tym sie nie zgodzimy. Zreszta zazwyczaj takie dzialania wychodza same z siebie praktycznie bez zastanowienia, tak zwany spontan:)

Ale tutaj spontana nie bylo <pijak>
Autor zadzwonil po kolegow i pobili tamtych. To tzw samosad. A on jest rowniez karalny.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2007, 17:48

moon pisze:Ide sie napic i bawic dalej
Chyba za duzo Quo Vadis sie naczytalas. Nie mozna sproawdzac sie do roli scierwa, a to wlasnie proponujesz. Rownie dobrze moze ona Ci napluc w twarz czy cokolwiek innego. O ile ma sie mozliwosci to trzeba sie temu przeciwstawiac, a juz na pewno nie przechodzic nad tym do porzadku dziennego. No chyba ze codziennie ktosc Ci w twarz pluje i sie przyzwyczailas <hahaha>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 26 cze 2007, 17:51

Maverick pisze:Nie mozna sproawdzac sie do roli scierwa, a to wlasnie proponujesz. Rownie dobrze moze ona Ci napluc w twarz czy cokolwiek innego

Mav,odpuść. One tego nie zrozumieją :) Jak pisał Korwin, współczesne czasy,media chcą sprowadzić facetów do roli bezrozumnych, uległych ciot. Dziękuję, postoję.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
zawe
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: zawe » 26 cze 2007, 18:06

PinkDevil pisze:w najlepszym przypadku sprawdzy dostana wyrok w zawieszeniu, a za to znajda kolege co tak ladnie doniosl... niby kobitki mowicie ze logicznie myslicie, a nie wyglada na to... A autor postapil i tak slusznie i to kobieta powinna czuc sie jako winna, powinna go wspierac o opatrywac.... ale nie po co, lepiej mu jazde zrobic. wymagacie od partnerow i zwiazkow najbardziej podstawowych cech w pierwszsej kolejnosci jak zaufanie, wspieranie sie.... tylko... <hmm> wystarczy...

jak doniósł to pobijają. A jak on się zemści i poźniej jak wypatrzą na ulicy i dorwą, to co? pogłaskają? <chory> zatłuką na śmierć.
A tak pojadą na komisariat, parę godzin spędzą. nikogo nie skrzywdzą. I gdyby więcej ludzi takie sprawy zgłaszało, to by w końcu otrzymali wyrok nie w zawieszeniu, he?

Swoją drogą dla mnie post jest zbyt ogółowo sformułowany. Może jej chodziło o coś jeszcze innego. Może autor w cale taki święty nie był <mlotek>

Co do sytuacji, że dziewczyna do podchodzi i mnie uderza..jestem zaskoczona, mówię, że zwariowała i się odwracam. Czemu? Bo nei jestem na poziomie troglodyty, przemoc jest dla mnie czymś tak niewiarygodnym, że nie jestem nauczona odp na nią przemocą, ale zdumieniem. A jakby coś mi się mocniej stało, to do sądu. Więcej tym można osiągnąć, niż jakimś tam jednorazowym "odwetem". A to że wymiar sprawiedliwości jest nieskuteczny, czy policja, to wynika również z takiej oto postawy. Nie oczkujecie, że coś takiego powinno być zgłaszane i egzekwowane.
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 26 cze 2007, 19:52

moon pisze:Szmelcu nie czytam.

Nie bądź niemądra. Toż to noblista w końcu. <lol>

Zauważyłem, że generalnie kobiety prezentują tutaj politykę ignorowania pewnych faktów... Policja, sąd. <hahaha> Za coś takiego, tj. donosicielstwo, w pewnych kręgach facet może dostać jeszcze drugie tyle, tak, że się już w ogóle nie pozbiera... Tak to właśnie jest w realnym życiu... I co z tego, że tamtych potem zamkną, albo nawet zamkną wcześniej... Za donos zawsze dostaje się w czapę nawet od umiarkowanie spokojnych chulignaów. To tylko kwestia czasu. Jedyną alternywą pozostaje beczynność... Paradokslanie bójka to rozwiązanie lepsze, bo w najgorszym wypadku dostaje się tylko raz i potem sprawa uznawana jest za zakończoną. A nawet jak się potem poprawi z kumplami to działa to znacznie lepiej, aniżeli najsurowszy nawet policjant... Bo kumple mogą dopaść człowieka wszędzie, a policja już nie za bardzo...

Tak więc panowie stosujcie dewizę A. Capone, jeśli tylko możecie: Someone is messing with me, so I'll mess with him <diabel>
Evestrum
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Evestrum » 26 cze 2007, 20:10

Moon, Marissa...ja was błagam! nie wypowiadajcie się na tematy, o których nie macie zielonego pojęcia!
Już w pierwszym poście autor napisał, że był na policji ze zgłoszeniem, którego nie przyjeli( jak nie przyjeli [a powinni bo to ich zasrany obowiązek], to obdukcje można sobie wsadzić w ...oko... bo i tak nie wiadomo kto pobił, proste?)
Ok, przypuścmy, że policja się spisała, zebrała dane sprawców, zeznania świadków a ofiara złożyła sprawę do sądu.
Co wtedy?
Wtedy jak to już było pisane wcześniej sprawcy dostają wyrok w zawiasach + jakąś beznadziejnie małą grzywnę bo uszczerbek na zdrowiu lekki(jak wynoszę z opisu) i dostają bonus w postaci danych gościa którego pobili+ jego dziewczyny+świadków.
Życzę wtedy słodkiego miłego życia na ulicy...
Po wtóre; jak by nie było to autor zgarnał jednak jakiś wpie*dol i każdy normalny człowiek(nie tylko jego kobieta) zainteresował by się czy z nim wszystko ok. Ta dziewczyna zachowała się naprawdę beznadziejnie... Moon i Marissa ja popierają. Spox.
Ja nie będę już ( z czystego lenistwa i braku potrzeby) rozwodził się nad tym, że kontrwpierdol **w takich sytuacjach**jest ok, bo uważam że to jasne i żadna dyskusja nie ma sensu.

Pzdr was czule.
Nikt mnie nie zachęca, gadać jednak będę, bo mi się tak chce, że wytrzymać nie zdolen jezdem.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2007, 20:21

To fakt, dostana dane swiadkow. Z tego punktu widzenia patrzac to wpier... byl najlepszym wyjsciem. Bo co z tego ze nawet dostana po kilka tys grzywny na korzysc poszkodowanego jak beda nekac jego i swiadkow?
caly czas twierdze ze sa sprawy ktore najlepiej zalatwiac bez udzialu wymiaru sprawiedliwosci. Bo tak jest szybciej, lepiej, sprawiedliwiej i taniej.

Wymiar sprawiedliwosci jest dla slabeuszy. Taka jest prawda. Nikt kto jest silny z niego nie korzysta.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 26 cze 2007, 20:33

Marissa pisze:A moze zrozumiala z jakim palantem jest? Jak mozna zlacac komus pobicie kogos
Od wymierzania sprawiedliwosci mamy odpowiednie organy

Jako legalista się zgadzam, jako Damian jestem po stronie autora tematu.

hemoth, wytłumacz swoje racje. I weź jakiś respekt na osiedlu zdobądź, ochronę jakąś. Profilaktyka jest lepsza niż leczenie <browar>
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 26 cze 2007, 20:41

Maverick pisze:Bo co z tego ze nawet dostana po kilka tys grzywny na korzysc poszkodowanego jak beda nekac jego i swiadkow?

Niech by spróbowali <lol>
Maverick pisze:Wymiar sprawiedliwosci jest dla slabeuszy. Taka jest prawda. Nikt kto jest silny z niego nie korzysta.

Demagogia.. Znam przypadki kolesi którzy mają na koncie pobicia.. po wymierzeniu grzywny stali się potulni jak baranki. Czemu? Bo pierwsze zawiasy są ostatnimi a polskie więzienie to nie to z Prison Break <lol>
Nawet największy debil ma swój mały rozumek.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2007, 20:43

Ale zapomnij wowczas o tym zeby kupowac samochod chyba ze chcesz co kilka dni szyby wymieniac i lakierowac na nowo.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 26 cze 2007, 20:44

Maverick pisze:jak beda nekac jego i swiadkow?

Takis pewny ze beda? <chory>

Mav, to o czym piszesz to samosad. Samosad jest karalny. I z punktu widzenia prawa - w ktorym podobno dobrze sie orientujesz, i na ktory czesto sie powolujesz - jest zly.
To tak samo jakby ktos kogos zabil. To co? Teraz Ty w odwecie masz kogos zabic? To chore. I nie po to stworzono policje, zeby odbierac jej prace na rzecz bijatyk na jakims tam festynie.... i w imie czego? Urazonej meskiej dumy? To glupie <chory>
Czasem trzeba pomyslec o konsekwencjach swoich i nieswoich czynow.
Gdybym byla tym osilkiem, ktory najpierw wpiepr.zyl autorowi, to podalabym do sadu takiego - na zlosc takiemu, zeby mu uprzykrzyc zycie. A co :]
I widzisz... Latwo o znalezienie danych danego czlowieka. Zawsze sie znajdzie ktos, kto zna kogos, kto zna tego ktory pobil. Zawsze mozna spisac nr rejestracyjne auta ktorym przyjechali.
Dlatego nie powolujcie sie na to, ze nic nie mozna zrobic, bo nikt nie zna nazwisk. W dzisiejszych czasach o dane osobowe nietrudno. Ale najpierw trzeba POMYSLEC.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2007, 20:50

Marissa pisze:Mav, to o czym piszesz to samosad. Samosad jest karalny. I z punktu widzenia prawa - w ktorym podobno dobrze sie orientujesz, i na ktory czesto sie powolujesz - jest zly.
Sa chwile kiedy malo mnie obchodzi prawo. Wiele jest chwil kiedy uwazam je za zle. Juz pisalem przeciez wczesniej ze jak mi ktos zgwalci dziewczyne to go zabije. Zaplanuje to dokladnie i w szczegolach, lacznie z walsnym alibi, a goscia nigdy nie znajda. I bede ocdzowal dzika satysfakcje z kazdego grama krwi z niego wyplywajacego i kazdego jeku bolu zadanego. A na koniec gnoja zabije. I bede nie karalny, bo jak nie ma ciala to nie ma przestepstwa.
Marissa pisze:To tak samo jakby ktos kogos zabil. To co? Teraz Ty w odwecie masz kogos zabic? To chore
Jak mi zgwalca dziewczyne to zabija. Jak ja zabija to wpierw zadbam by przez kilka dni cierpieli.
Marissa pisze:Dlatego nie powolujcie sie na to, ze nic nie mozna zrobic, bo nikt nie zna nazwisk
Mnie kiedys jakis idiota kopnal jak na rowerze jechalem. Wlecialem na plot druciany. Pocharatalem sie, zniszczylem rower. Bylem na szkielowni. Dostali nawet jego adres zdaje sie, a przynajmniej blok. I co? I NIC! NIC mu nie zrobili, a blizny mam do teraz.
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 26 cze 2007, 21:01

Maverick pisze:Sa chwile kiedy malo mnie obchodzi prawo. Wiele jest chwil kiedy uwazam je za zle. Juz pisalem przeciez wczesniej ze jak mi ktos zgwalci dziewczyne to go zabije. Zaplanuje to dokladnie i w szczegolach, lacznie z walsnym alibi, a goscia nigdy nie znajda. I bede ocdzowal dzika satysfakcje z kazdego grama krwi z niego wyplywajacego i kazdego jeku bolu zadanego. A na koniec gnoja zabije. I bede nie karalny, bo jak nie ma ciala to nie ma przestepstwa.

Skoro masz w dupie prawo, to po co silić się na alibi?

Słabo...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 26 cze 2007, 21:08

Po co sie silic na alibi? Zeby dopelnic temu ze mam prawo w d... Zeby udowodnic ze jak sie chce to mozna popelnic zbrodnie doskonala. Kwestia inteligencji, a tej mi nie brakuje.

Ps: A klamanie przed policjantem przychodzi mi latwo. Ma sie to doswiadczenie :P
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 26 cze 2007, 21:34

Maverick pisze:Ale zapomnij wowczas o tym zeby kupowac samochod chyba ze chcesz co kilka dni szyby wymieniac i lakierowac na nowo.

Oddał bym z nawiązką.. i o tym również wiedzą.

[ Dodano: 2007-06-26, 21:36 ]
Maverick pisze:Sa chwile kiedy malo mnie obchodzi prawo. Wiele jest chwil kiedy uwazam je za zle.

Prawo prawo przede wszystkim jak mawiał M. Friedman
Jeśli je łamiesz robisz to w pełni świadom ale nie mów że jest złe. Źli są tylko ludzie.
Awatar użytkownika
PinkDevil
Bywalec
Bywalec
Postautor: PinkDevil » 26 cze 2007, 23:36

widac, ze niektorzy to tylko z opowiadan znaja ulice.... a prawo i zakazy sa rozne. sa i prawa ulicy, ktore sa jedynymi prawami dla nie ktorych. kobety przezyjcie cos, poznajcie i wtedy zabierajcie glos. Wytlumaczylyscie zachowanie kobiety autora, przedstawilyscie swoje stanowisko ok, ale dalej to juz pojecia nie macie jak to bywa. dlaczego za wszelka cene starcie sie nam wmowic, ze takie zachowanie jest prymitywne i zle?to zle ze facet ma jaja i die broni tak? to pozostaje wam zyczyc tylko takiej sytuacji, czego oczywiscie nie robie, bo i wrogom zle nie zycze...

jak dziala policja to akurat bardzo dobrze wiem bo niestety mam przedstawiciela ich w rodzinie. oczywiscie powinno sie tam zglaszac i reagowac itd tylko nie w naszym panstwie, bo to i tak nic nie da... a sady, to jeszcze wieksza parodia, ile tysiecy spraw, gdzie napadniety, broni sie, obezwladnia napastinkow, zawiadamia policje, a w sadzie to on jest oskarzony o napasc i przegrywa. pozostaje nam sobie tylko zyczyc, aby nasze dzieci mialy lepiej i bezpieczniej. :peace: <fuckoff>

Do Marissy: nic osobistego, ale jest takie miasto Przemyśl....
I know I'm not perfect, but I'm so close... It scares me

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”