Trudna sprawa

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 09 kwie 2004, 16:04

MAZDA RX-8 ------powiem tylko tyle!!!!
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 07 maja 2004, 22:32

Moim zdaniem najfajniejszy japoniec to honda prelude:) Ale jak juz była mowa koniec o samochodach:)
Wari
Początkujący
Początkujący
Postautor: Wari » 02 cze 2004, 09:39

Faktycznie... Jeśli się jest czasem dłużej w samotności to człowiekowi aż się coś dzieje... W moim przypadku byłem dość długo sam... Wy dziewczyny tak na mnie działacie że trudno mi czasem powrócić do normalności... Aktualnie mam już 9 miesięcy dziewczynę, kórą ostatnio uświadomiłem sobie że badzo Kocham.. :-) Niestety możliwe że wyjedzie na studia do innego miasta.. :-( W prawdzie nie daleko odemnie bo 60km ale wiecie... Już nie zawsze człowiek będzie się mógł przytulić, bo najpierw trzeba godzinę jechać.. Tak to już jest w sprawach sercowych że lubią pojawiać się jakieś problemy.. Życze powodzenia w szukaniu tej jedynej.... Ale się spisałem... POZDAWIAM

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”