Pytanie do kobiet
Moderator: modTeam
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
Witam szanowne Panie, chcę zadac pytanie...
Czy są wsrod was kobiety, ktore przy wyborze faceta nie kieruja sie wyglądem, lecz TYLKO cechami charakteru?
Papix.2005 <aniolek2>
----------
Podobnego tematu nie znalazlem...jak byl to prosze o linka, a admina o zamkniencie tematu...
----------
Czy są wsrod was kobiety, ktore przy wyborze faceta nie kieruja sie wyglądem, lecz TYLKO cechami charakteru?
Papix.2005 <aniolek2>
----------
Podobnego tematu nie znalazlem...jak byl to prosze o linka, a admina o zamkniencie tematu...
----------
- Leanan Sidhe
- Entuzjasta
KsiążeRytm pisze:Czy są wsrod was kobiety, ktore przy wyborze faceta nie kieruja sie wyglądem, lecz TYLKO cechami charakteru?
Zadaj sobie odwrotne pytanie: czy Ty przy wyborze partnera kierujesz się wyglądem czy TYLKO cechami charakteru?
I masz gotową odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 13 sie 2005, 14:21 przez Leanan Sidhe, łącznie zmieniany 1 raz.
Let me sleep all night in your soul kitchen
U mnie bywało różnie - miałam raz tak, że rodzące sie we mnie uczucie zgasło właśnie po zobaczeniu "obiektu" <nie był jakiś okropny tylko mi nie pasował>
Często wygląd ogólnie nie dla mnie wielkiego znaczenia <zawsze przecież można się czegoś fajnego w powierzchowności doszukać>
A ostatnim razem miałam tak, że chociaż początkowo mi w ogóle wygląd nie przypadł do gustu to teraz właśnie taki wygląd lubię ;-) <aniolek2>
Więc jak widzisz nawet w przypadku jednej osoby nie ma reguł
Często wygląd ogólnie nie dla mnie wielkiego znaczenia <zawsze przecież można się czegoś fajnego w powierzchowności doszukać>
A ostatnim razem miałam tak, że chociaż początkowo mi w ogóle wygląd nie przypadł do gustu to teraz właśnie taki wygląd lubię ;-) <aniolek2>
Więc jak widzisz nawet w przypadku jednej osoby nie ma reguł
ciesz się sobą
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
Leanan Sidhe pisze:KsiążeRytm pisze:Czy są wsrod was kobiety, ktore przy wyborze faceta nie kieruja sie wyglądem, lecz TYLKO cechami charakteru?
Zadaj sobie odwrotne pytanie: czy Ty przy wyborze partnera kierujesz się wyglądem czy TYLKO cechami charakteru?
I masz gotową odpowiedź.
chyba wszyscy dobrze wiemy ze facet zazwyczaj kieruje sie wyglądem, a dopiero pozniej zwraca uwage cechy..a czasem interesuje faceta tylko wyglad kobiety...
slyszalem ze kobiety zwracaja uwage glownie na charakter...potem na wyglad...
hmmm mrt...czyli sa takie kobiety <browar> ...co prawda maly % ale są
Runa pisze:miałam raz tak, że rodzące sie we mnie uczucie zgasło właśnie po zobaczeniu "obiektu"
To co wczesniej go nie widzialas
Runa pisze:A ostatnim razem miałam tak, że chociaż początkowo mi w ogóle wygląd nie przypadł do gustu to teraz właśnie taki wygląd lubię ;-)
Bo to jest tak,ze oswajamy sie z czyims wygladem(nawet jak pierwsze wrazenie nie bylo fajnie)i moze nam sie pozniej nawet spodobac .
KsiążeRytm pisze:slyszalem ze kobiety zwracaja uwage glownie na charakter...potem na wyglad...
A nie najpierw na wyglad, a pozniej poznaja charakter ?
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
Yasmine pisze:KsiążeRytm pisze:slyszalem ze kobiety zwracaja uwage glownie na charakter...potem na wyglad...
A nie najpierw na wyglad, a pozniej poznaja charakter ?
tzn np. jakas kobieta poznala pewnego chlopaka, ale on jest ogolnie 'brzydki', ale po rozmowach z nim dochodzi do wniosku ze to ten...aaaaa niewiem...ja juz sie w tym pogubilem...
- ksiezycowka
- Weteran
Hehe to będe jedynym facetem poza samym zainteresowanym który sie tutaj wypowie
Jasne jako facet zwracam uwage na ładne dziewczyny ale juz sie pare razy na takich przejechałem wiec teraz wybieram średnie ktróre mnie pociągaja zarówno intelektualnie jak i fizycznie. KsiążeRytm tobie też bym radził zwracac wiekszą uwage na charakter bo miło jest sie obudzic koło kogoś kogo sie kocha i wiedziec ze łaczy nas cos więcej niez tylko sex
Jasne jako facet zwracam uwage na ładne dziewczyny ale juz sie pare razy na takich przejechałem wiec teraz wybieram średnie ktróre mnie pociągaja zarówno intelektualnie jak i fizycznie. KsiążeRytm tobie też bym radził zwracac wiekszą uwage na charakter bo miło jest sie obudzic koło kogoś kogo sie kocha i wiedziec ze łaczy nas cos więcej niez tylko sex
Runa pisze:U mnie bywało różnie - miałam raz tak, że rodzące sie we mnie uczucie zgasło właśnie po zobaczeniu "obiektu"
ja też poznałam swojego chłopaka przez GG,zanim Go zobaczylam rozmawilismy ok.4 miesiące.po pierwszym spotkaniu-mimo ze praktycznie w ogóle nie był w moim guscie jesli chodzi o wygląd to i tak rozkochał mnie sobą niesamowicie jednak charakter zrobił swoje:) teraz (juz od dluuuzszego czasu)podoba mi sie na zabój <aniolek2>
- KsiążeRytm
- Entuzjasta
FlaY pisze:Hehe to będe jedynym facetem poza samym zainteresowanym który sie tutaj wypowie
Jasne jako facet zwracam uwage na ładne dziewczyny ale juz sie pare razy na takich przejechałem wiec teraz wybieram średnie ktróre mnie pociągaja zarówno intelektualnie jak i fizycznie. KsiążeRytm tobie też bym radził zwracac wiekszą uwage na charakter bo miło jest sie obudzic koło kogoś kogo sie kocha i wiedziec ze łaczy nas cos więcej niez tylko seks
Masz świętą racje, tak tez uczynię <aniolek2>
Dziekuje wszyskim za odpowiedzi <browar>
jak czytam te wasze posty to mi sie przypomina dziewczynka z takiej gry na pegasusa - tiny toon adventures, taka co biegala za chyba kroliczkiem z diabla tasmanskiego jestescie chore ale moja tez jest podobnie niezdrowa
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Hyhy pisze:jak czytam te wasze posty to mi sie przypomina dziewczynka z takiej gry na pegasusa - tiny toon adventures, taka co biegala za chyba kroliczkiem z diabla tasmanskiego jestescie chore ale moja tez jest podobnie niezdrowa
czyzby chodzilo Ci o Elwirke? ;]
Bestyje po prostu
...a to i tak wszystko wina mezczyzn
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”