Po prostu... parę naiwnych pytań, nic więcej...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Someone
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Someone » 08 sie 2005, 13:39

moon pisze:Nie wytrzymał, bo to nie miłośc.

Nie wytrzymał bo miał zbyt płytką wiarę. Może jeszcze ma i to wcale nie znaczy o miłości!

Asiula troszke się dziwię twojemu chłopakowi, bo to on powinien wspierać ciebie, a nie Ty jego. Może ma osobiste problemy, może nie pozbierał się jeszcze po jakimś przeżyciu, męczy go jakieś uczucie. Nie dałaś mu ostatnio żadnych powodów do braku zaufania czy zazdrości?

PS. Tego kolesia co próbował Cie zgwałcić to bym przyjacielem nie nazwał. Pozatym dla mnie między kobietą, a dziewczyną nie ma czegoś takiego jak przyjaźń. Właśnie przekonałaś się o tym na własnej skórze. Pozdrawiam.
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Awatar użytkownika
rrq
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: rrq » 08 sie 2005, 14:38

A ja tam wierze że zawsze dwie strony są....

Faceta wszyscy pojechali.... równo a nikt nei wiedział co naprawde sie stało.

Ktoś napisał ze facet powinien ją wspierać.. no powinien. Ale daj koniowi na plecy za dużo to tez w końcu padnie i sie nie podniesie. No i to pytanie co ona miał na tych plecach że sie położył. no bo chyba coś miał, ze tak nagle skapitulował,

Zreszta trzeba sie pogodzić ze człowiek w życiu jest zdany tylko na siebie, tylko i wyłącznie a druga osoba może nam pomóc ale nie musi, nie ma ludzi bezintreresownych. Kochamy bo nam tak dobrze, dobrze nam samym i nikt mi nie powie ze jest inaczej. Dajesz na biednych - pomagasz swojemu małemu ego, przeprowadzasz staruszkę po pasach dostajesz usmiech.. itp itd

ps

Uwielbiam jak ktoś mówi wprost, wykłada kawe na ławe. Wszystko co ważne można powiezdieć krótko
....słodkich snów...
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 08 sie 2005, 18:21

Someone pisze:Nie dałaś mu ostatnio żadnych powodów do braku zaufania czy zazdrości?

Dalam. Napisalam, ze go oklamalam. Ale... staram sie to naprawic. Ja jeszcze nas nie przekreslam :)
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 sie 2005, 00:21

Asiula, witaminy podmieniał na ilne leki? nie wierze że nie było różnicy pomiedzy tabletkami? w jaki sposób podmieniał?
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2005, 09:12

Ona to powiedziala tak krótko ze krucej nie mozna , wiec nie rozumiem was , chcielibyscie np. szekspira zmusic by napisał romea i julie - inaczej ? no wezcie przestancie
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
unlucky_sink
Maniak
Maniak
Postautor: unlucky_sink » 16 sie 2005, 13:34

Andrew, spytałam o coś co mnie interesowało.
Asiula, podoba mi się sposób w jaki napisałaś posta-przyznam szczerze, że za pierwszym razem kiedy na niego trafiłam-przeczytałam tylko początek i pare komentarzy-nie miałam głowy do zastanawiania się "co autorka miała na myśli". Dopiero teraz przeczytałam bardzo uważnie i wiesz...przypominasz mi mnie-troszkę, a jednak...
"Mężczyzna kolo 30 czy 40 nie wiąże się z mlodszą kobietą dla jej jędrnego ciala i przeklutego języka. To czysta propaganda. Wiąże się z nią, by móc stać się tym,kto spieprzy jej życie." T. Parsons
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 sie 2005, 13:53

A ja przeczytałam pierwszą stronę i ostatnią. No niech będzie, 3. też otworzyłam. Ze mną to trochę taki dialog intersubiektywnie niesensowny. Konkretna jestem, jak Moon.

A to, co wyczytałam między wierszami, to wygląda tak:

Koleś wywoził nie na siłę, bo jak się nie chce, to się nie jedzie i się z kolesiem nie spotyka - chyba jasne. Igrałaś z ogniem i przegięłaś. Jeżdżenie po uczuciach innych (w tym przypadku swojego faceta) na skraju przepaści kończy się kopnięciem w tyłek. Chyba że masz do czynienia z idiotą.

No ale może się nie wczytałam i krzywdzę człowieka...
Awatar użytkownika
Sasetka
Maniak
Maniak
Postautor: Sasetka » 17 sie 2005, 23:31

B. dal mi druga szanse, chce sprobowac... ale nie kocha jak kiedys.. czy mozna odbudowac taki zwiazek a milosc moze jeszcze sie pojawic? sama sie juz w tym wszystkim gubie...
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?

Tylko Ciebie... kiedy idzie zle :*

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”